Kaupunkipuistokävely

Kaupungistakin löytyy kaunista luontoa. Kaupunkipuistokävelyllä tutustutaan urbaanin luonnon kauneuteen ja löydetään rentouttavat sopukat niin sanotusti omalta takapihalta. Forssan kansallinen kauunkipuisto on yksi Suomen kymmenestä upeasta kaupunkipuistosta. Forssassa kaupunkipuistomiljöölle on tyyppillistä punatiiliset 1800- ja 1900 -luvuilta peräisin olevat tehdasrakennukset kauniin ja vehreän Loimijoen varrelle sijoittuneena. Monet kauniit ja hyvin hoidetut puistot yksityiskohtineen sekä kunnostetut tehdaselämän aikaiset puutalot menneiltä vuosisadoilta. Ihmiset ovat rentoja ja leppoisia ja sen vuoksi kaupunkikävelymme saattaa viedä meidät torikahveille paikallisessa seurassa.

Lähde kokemaan kulttuurihistoriallisesti monipuolinen ja arvokas Forssan kansallinen kaupunkipuisto siitä näkökulmasta kuin sinulle on mielekästä. Opastukset voidaan tehdä puutarha- ja puistoteemalla, kangas- ja tehdasteemalla, henkilöhistoriateemalla tai vaikkapa keskittymällä nauttimaan luonnosta ja maisemista.

Forssan kansallisen kaupunkipuiston kävelyt tilauksesta tarpeeseesi.

Puolentoista tunnin opastettu kaupunkipuistokävely ryhmällesi maksaa 200 €/ryhmä. Sis alv 24%. Ryhmän koko max 20 hlö. Isommalle ryhmälle mukaan otetaan toinen kaupunkiopas ja se vaikuttaa hintaan.

Lähetä sähköposti ja varaa oma kultturelli opastuksesi. Ota yhteyttä!